The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
Blog Article
بیماری لوپوس می تواند بیشتر قسمت های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و هنگامی که این بیماری بر روی اندام های داخلی مانند قلب، ریه ها، مغز یا کلیه ها تاثیر می گذارد، می تواند بسیار جدی تر هم باشد.
تهران - خیابان پاسداران - نرسیده به میدان نو بنیاد - نبش بهارستان نهم
فردی که در خانواده او سابقه ابتلا به لوپوس وجود نداشته است؛ اما بیماری های خود ایمنی دیگر در خانواده او وجود داشته، هم ممکن است مبتلا شود.
ضربه به سر و هر آنچه که باید درباره آسیب های وارده و درمان بدانید
دکتر حسن زاده متخصص پوست و مو و دارای درجه بورد تخصصی پوست و مو است. وی در حال حاضر در شهر سنندج مشغول فعالیت می باشد. کاربران گرامی از طریق این سایت علاوه بر دسترسی به اطلاعاتی در زمینه های مختلف پوست، مو و زیبایی ،میتوانند سوالات خود را در بخش سوالات پزشکی کاربران با متخصص پوست و مو مطرح نمایند.
شاید این گونه بتوان توضیح داد که چرا بیماری های خود ایمنی بیشتر بر خانم ها تاثیر می گذارند.
البته این بیماری یک نشانه بارز دارد که میتوان با توجه به آن راحت تر آن را شناسایی کرد و آن نشانه لکههایی هستند که روی گونهها به شکل بال پروانه ایجاد میشود.
در این مطلب از بلاگ مای اسمارت قصد داریم تا در خصوص بیماری لوپوس، نشانهها، انواع و بسیاری موارد دیگر اطلاعات بیشتری بیان کنیم. با ما تا انتها همراه باشید.
امروزه شواهد کافی مبنی بر دست داشتن استروژن در بیماری لوپوس در اختیار نیست. اگر ارتباطی وجود داشته باشد، درمان های بر پایه استروژن در تنظیم شدت این بیماری موثر هستند؛ البته باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
تورم، التهاب و سایر آسیبهایی که در اثر لوپوس بر مغز وارد میشود، باعث بروز مشکلاتی میشود که تشنج یکی از آنهاست.
داروهای ضد مالاریا داروهایی هستند که بیماری لوپوس و ازدواج معمولاً برای درمان مالاریا استفاده میشوند.
لوپوس در حدود نه برابر در زنان نسبت به مردان شایع تر است.
This information desires added citations for verification. Remember to enable make improvements to this text by including citations to trustworthy sources. Unsourced material could possibly be challenged and removed.
این روش موثر است؛ زیرا حتی وقتی که هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود، باز هم می توان بیماری را تشخیص داد.